ползи

Ползи от изнесената поддръжка

 

Всеки един бизнес изисква IT инфраструктура и поддръжка за нея. Популярно решение е аутсорсинг на IT поддръжката чрез партньорство със специализирана в областта компания.  Имаме удоволствието ние да сме компанията, която може да предложи всички комплекси решения необходими за Вашият бизнес. С преминаването към изнесена информационна поддръжка винаги ползите са неизброими.

управление

Управление на IT проекти

 

С дългогодишният си опит съумяваме да консултираме клиентите ни във всяко едно начинание на техните нужди, относно информационните технологии. С богатата гама на предлаганите от нас продукти и решения, винаги избираме най-подходящият метод относно изграждането на една структура.

мониторинг

Мониторинг на информационните технологии

 

За стабилната работа на Вашият бизнес, ние гарантираме качествен мониторинг на отдалечените хардуерни и софтуерни ресурси. 24/7/365 статистика работата на поддържаните устройства. С използването на мониторинг система наблюдаваме и отстраняваме голяма част от текущите възникващи ситуации и проблеми. Мониторинга на информационните системи бива:
1. Наблюдение на интернет свързаност.
2. Наблюдение на хардуерени ресурси.
3. Наблюдение на софтуерни продукти.
4. Наблюдение на работните процеси.

Windows

Помощ при работа с Windows 10

 

С добрата организация в екипа на TMM Consult IT имаме удоволствието да поддържаме всяко едно устройство което ползва най-новата операционна система на Microsoft, Windows 10. Осигуряваме на нашите клиенти надеждна поддръжка за безпроблемна работа в офиса.

TeamViewer

Дистанционна поддръжка с Team Viewer

С използването на TeamViewer предлагаме качествена отдалечена поддръжка на всички наши клиенти, независимо от тяхната локация. TeamViewer е удобен и лесен за употреба софтуер, който дава възможност във всеки един момент нашите клиенти да получат необходимата дистанционна помощ с техните компютри и устройства.

МикроТик

Успешно завършен курс MikroTik MTCNA

Имаме удоволствието да ви съобщим, че служителите на TMM Consult IT се сертифицираха за администрация на продукти и услуги предлагани от MikroTik. С получаването на този сертификат подобрихме предоставяната услуга за доверилите ни се клиенти. MikroTik продуктите са надеждни устройства, които препоръчваме. Чрез внедряването на MicroTik продукти гарантираме сигурност и спокойствие на бизнеса Ви.

UbiQuiti

Сертифициране за работа с продукти на UbiQuiti

Успешно завършихме курс, който ни усъвършенства в планирането, управлението и изграждането на LAN, WAN, Wi-Fi с една с едно от най-добрите продукти в бранша. Продуктите на марката UbiQuiti са професионално решение за бизнеса с добри показатели при големи натоварвания. Този сертификат ни предоставя възможността да вдигнем качеството на услугите, които предлагаме на нашите клиенти. UbiQuiti Networks предлага голямо разнообразие от най-ново поколение продукти.